zaraangelique

Det var inte igår.

Kategori: Allmänt

Har varken haft lust eller tid att skriva. Men nu när jag ser att det är så många som varje dag varit in och hoppats på något nytt så ska jag försöka skärpa till mig lite och försöka skriva några rader var eller varannandag i fortsättningen.
Nu just känner jag ett stort HAT för mina (min) granne, ska väl skona henne från att nämna några namn. Men jag börjar överväga ett samtal till någon herre som skulle kunna tänka sig att slänga ut den unga damen och alla hennes KKn. Har just lugnat ner mig med en underbar almost helande avslappning efter två hårda timmar på gymmet och en inte alltför balanserad helg. Mitt humör har löpt berg och dalbana de senaste dagarna, därför har gymmet och öjberget känts extra hemma. There is always somwhere you can run but I still run. Running has always been  the best way to feel free, for me. No one can stop you, No one.




Z

Vardagslyx

Kategori: Allmänt

Det är lyx att komma hem till ett fyll kylskåp och glögg och pepparkakor på bordet. Mindre roligt att lämna den sötaste än en gång.

Godnatt gott folk!


Det är omöjligt att föröka sig på över 5000meters höjd.

Kategori: Allmänt

Spinning-BodyPump-Löpning, Check! 06.00 ringde väckarklockan och till gymmet jag peda! :D Skönt som tusan och det kändes som en träning ska kännas. Ännu lite sitta-framför-datorn-göra-excel-men-FB-är-timmens-gud, före det bär av med tuff tuff söderut. Förhoppningsvis får jag iallafall lite sällskap.
(på gymmet visades "maapallo" varifrån den nödvändiga informationen till rubrik.)
Have a nice day!
Z

FREAKY LIKE ME

Kategori: Allmänt

Trots att jag inte steg upp imorse för att träna grinade jag inte över att ha sovit istället. Trots att jag missade Barcelona presentationen, dagens lektioner var världelösa (utom rättslära) och jag stoppat i mig Frankrikes äckligaste blåmögelost och jag inte har hunnit röra på mig mer än 15minuter ordentligt och missat Attack och RPV är jag ändå världens lyckligaste idag. Trots allt detta och mycket mera som borde grunda dagen till ett helvete har jag ett lyckorus som väller över stup i kvarten. Varför?? Ja, inte vet jag. Jag har flippat totalt. Eller så saknar jag bara min nalle så mycket, så ivrigt så otroligt. Det är så patetiskt hemskt så jag ligger dubbelvikt på mattan och garvar i all min ensamhet. Stolen har snart sett sina sista dagar när jag dansat sönder den. Hos mig ekar det hos grannarna. Har ännu 10 minuter till godo, och om jag vill så kommer de att bli väldigt långa minuter precis som fröken granne också brukar hantera klockslagen.
MADCON- FREAKY LIKE ME.




Förbaskat!

Kategori: Allmänt

När jag stiger in i salen säger han där som står med ryggen mot mig " I hope you liked it, Thank you! " Och till min stora besvikelse var det tydligen också en inte-följa-tidtabell-dag. Fast jag var 10minuter tidigare än vad som stod på pappret så var Barcelona presentationen slut innan den ens hade börjat.

Men som plåster på såren blev vi bjudna på smått och gott(och mindre gott) från de olika länderna. Mögelost, ägg, potatissallad, plättar, äppelpaj, lidl-bulla och sniglar! Vin till det med ! Dagens lunch var räddad. Utan att tänka efter stoppade jag i mig blåmögelost och följden var BLÄÄÄÄ! Tänkte kasta upp, men snabbt in med lite vin och paj så ordnade det sig. Snigel var en utmaning men verkligen bättre än osten iaf!
Har ännu skola ikväll, Företagsrätt. Ska bli intressant men diggar inte tiden på dygnet så får se vad det blir av den kursen..
Nu ska här tvättas!
Adios

Hfors & Spain

Kategori: Allmänt

Ursäkta denna grymma uppdateringen! Nu när jag står och väntar på att Spain ska presentera Barcelona och studier har jag tid att skriva några rader. Idag "firas" The world wiew day " här i vår skola och olika länder presenterar studielivet för eventuellt kommande utbytesstudier. Väldigt nice!

Imorgon bär det av mot Hfors än en gång! Ska utbilda mig till vattengymnastikledare. Någon som ska ner imorgon också? Call me then!

Nu ska jag drömma mig bort till Spain för stund!

Skidsäsongen inledd!

Kategori: Allmänt

Idag har hela 1100meter avverkats på en 100 meters sträcka, på skidor och Öjberge! :D  Det var mycke snö och svårt att ha koll på skidorna när det inte var uppskört, men kul i varje fall! Bambi i djupsnö/ på hal is.
Ikväll blir det fest med gymmets medlemmar, ska bli så najs! Tillochmed självaste Pete Parkkonen kommer vi få se livs levande! Bli inte avondsjuka, kom till Amarillo istället! ;)
Have a nice evning!

Onsdag.

Kategori: Allmänt

Vaknade idag med en underbar känsla i kroppen. En såndär när allt känns så perfekt, Täcket och sängen är som ett rosa moln och världens underbaraste kysser mig i pannan. Tiden stannar för några sekunder och jag önksade att den skulle göra det påriktigt och föralltid.

Idag åker vi hem. Hem till snöiga vasa. Imorgon ska det vallas skidor! Jag tänker inte missa årsdebuten. Man vet ju aldrig om snön är kvar till Jul. Har ingen lust med något som heter skola och är rädd för att jag kommer att valla alla skidor som finns i huset för att ha något att skylla på.

Idag fyller även Sebbe Grabben! Ett stort Grattis till dej pöjk! Hoppas du inte läser min blogg för jag tänker nämligen avslöja att jag ska baka något gott dagen till ära ;D Sitter nu som bäst och försöker fundera ut något fyndigt. Vi får se vad det blir. Nu ska jag och springa några kvarter innan myrorna äter upp mig och innan det ställs till med kalas.

Hasta la vista beibee!

"På den gamla goa tiden"

Kategori: Allmänt

Godagens gott folk!

Sitter och försöker fundera ut julklappar till mina närmaste. Men det är inte så att det väller över av ideér. Tips? Är påväg in till storstan, men tänkte att det skulle vara effektivare med en plan först. Matinsperationen är också likamed noll. Mitä tänään syötäisiin?

Har förbannat ont i ryggen och är allmänt lite butter för tillfället, här ensamsittandes på 109kvadrat. Skolarbete finns nog att göra i högar, och just därför är det roligare att gå och bränna lite cash. I år tänkte jag iallafall satsa på lite mer personliga grejer än det vanliga krimskramset som endå aldrig kommer till någon nytta. Gladare blir jag inte heller av tanken på att det snart är jul. Jag hatar julen. För mig innebär julen svält och stressade människor. Om det endå vore som på TV, lyckliga människor samlade med sin familj runt en vacker gran utan destu mera spex. Sådant existerar inte "hos oss" längre, och har inte gjort sen jag var fyra. Under den dagen finns det ingenstans man kan fly, ingenstans.Alla är upptagna med sitt. Ensam och fastklämd både i tankar och verklighet skulle jag helst vilja springa. Springa så långt bort jag bara kunde för att inte hinna tillbaka innan dagen den 24 är över.
Lilla Jul värmer däremot om hjärtat. LillaJul har alltid varit roligt. Glögg och pepparkakssäsongen inleds. Vi barn springer runt i byn och kastar in "anonyma, gåtfyllda" lillajulskort hos grannar och bekanta i det spännande mörkret. Det var en kul tradition,sålänge motpartern förstod att komma ut och jaga oss för att lösa den hemliga gåtan. Nuförtiden fattar inte de inflyttade stadsborna hela grejen, och har dörrarna låsta fast de är hemma. Så var det slut på det roliga. Synd. För det var verkligen en av årets roligaste höjdpunkter, inte bara för barnen, utan jag tror papporna i sina klumpiga stövlar hade roligast upp och nervända ut i snödrivorna.
På den gamla goa tiden.

Motvilligt frivillig tidig morgon

Kategori: Allmänt

Morjens!
Har idag kämpat mig upp 06.10! Och varför det då? Jo SPINNING kallade. Tänkte nästan skippa det, var så jädrans trött. Men eftersom jag skippade det igår så var det bara att maka sig ur sängen. Tur det! För kul var det, även om jag inte lyckades komma i samma fiilis som senast. Men hade iaf bra sällskap och efter spinningen och mag-rygg muskelträningen blev det ett välförtjänat bastuSpa med Simone, very najs ! =) Skippade skolan, sorligt,hääh! Träning går före, sorry bokföring ! ;P Nu e jag hungri som stryk men jag ska ha spenatplättar(one of my favorites) som serveras på ÅA först kl 11. Får hålla ut tills dess. Sedan tänkte jag cykla till sundom och hälsa på innan jag drar iväg till Åbo och mina saknade vänner. Imorgon sedan Helsingfors och min very saknade nallebjörn<3 I Helsingfors blir det SPEX och det ska bli kul! (Det är medicinska skolans teater)
Nu tror jag att jag ska ta ett varv in till stan innan jag går och äter! Adios!

Z

Uppdate!

Kategori: Allmänt

Holaa Amigos!
Jag har haft mycket mysigt nu de senaste kvällarna! Igår var vi samlat vörå veteran gäng och det var superkul att träffa alla igen som man inte sätt på länge ! Tack för den och vi kommer igen! =)
Fick några gamla bilder av Malin igår, så har nu pysslat med dem och här kommer några!

Ikväll har jag tillbringat ett par timmar på Wasa Sport. Naisten Ilta/Damernas kväll var temat och mycket smått och gott( Hälsosamt!!) serverades redan innanför dörren, som satt sig väldigt bra som en liten kvällsbit efter BodyStep. Lite underhållande program och utlottningar mm späckade schemat ännu mera och en jädrans lång kö. Allt på 25%. Själv stod jag ännu med kanske kvällens största klädhög i famnen när Jenny tycker att jag kanske ska gå och prova eftersom endast en kvart återstår. Hoppsan Kerstin! Men det var lunch! Provade inte ens varannat plagg, kankse lika bra! Och endast 2/30 plagg fick följa med mig hem, varav det ena hade jag inte ens provat.. Efter det hann de till och med fixa mina fördärvade naglar! Siste man ut, nöjd och belåten för kvällen.
Detta plagg,kalla det vad ni vill, och en sportBH var dagens saldo.


Z

Adrenalinfreak

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan nu och väntar på att dagen skall vara över. Ikväll har vi Innebandymatch! Har ännu adrenalin i kroppen från igår och tom läängtar till nästa spinningpass som för mej blir på torsdag morgon. Har inte spelat innebandy på typ 2 år?? Men ska bli kul! Wish us luck!

Första gången i mitt liv ! Fiilis!

Kategori: Allmänt

Helt OtrOligt! Vilka humörsvängningar ja haft idag ! För 3 h kändes det som om jag bara skulle ha velat gå i ide bara för att slippa allt. Men NU fyfaan vilket UNDERBART gympass! Aino har ett hårt tempo och jag skulle ha behövt spy när 7 minuter återstod av spinningen. Men för första i kankse hela mitt liv har jag njutit av det! Och redan när jag cyklade till gymmet kände jag hur lätt det kändes trots att jag är såhär ovanligt limin. Loca ekade i huvudet och det spann på. När vi cyklade allt vad vi orkade i kankse 3 minuter med sådär passligt tungt motstånd kändes det som om lungorna skulle spricka av vad det gjorde ont. Och det varade en evighet. Men istället för den vanliga tanken" varför plågar jag mej med dethär?? Aldrig igen!" så kom det nu upp en bild i mitt huvud av det var kankse 200 meter kvar till mål och jag fan skulle inte släppa förbi hon som jag hade bakom mej, till vilket pris som helst och jag bet ihop och kramade styret hårdare än aldrig förr. Aldrig har jag varit så lycklig av att vinna någon i min fantasi! :D ENDORFINFABRIK är vad jag nu just är. Sen kändes också Vatsa-Selkä mycket bra efter vinsten. Nu ska jag shejka och styra rumpan mot dushen! Tack för det passet! =)


emptiness on fire

Kategori: Allmänt

De e så mycket man vill så lite man gör. Så mycket man saknar så mycket man aldrig kommer få uppleva igen.


Men ännu är man ung och varje dag är en ny möjlighet.
Live Love and Laugh !

november.

Kategori: Allmänt

Idag är det första november. Redan. Mindre än två månader till jul, mindre än en månad till Lilla Jul och mindre än fyra dagar tills jag får min nallekram, som nu nog kommer bli en björnkram! I natt har jag drömt otroligt oroligt. Mamma har kört av vägen och frontalkrockat med ett srenblock, jag har varit i Lappland och bott i ett spökhus och har nästan blivit våldtagen av en neger brevid Film town. Som tur var finns det ju prinsar, och denna gång fick Jack agera prins (Som stod och rökte utan skjorta utanför filmtown) Jag själv började också boxas mot negern. (Jag läser nu eva wahlströms bok som jag har fastnat väldigt för) Komiskt men steg gärna upp när jag äntligen vaknade med bultande hjärta!
.
Igår var det en riktigt passligt skön dag i motionens namn. Sammanlagt drygt 3h promenad varav 1h med Jack i örat och 2h med Maria. Väderbiten och något sliten blev det ännu gym med Belinda. Väldigt trevligt! Hade dock lite svårt att stiga upp ur sängen. Jag är smått limin.
.
Snart blir det skolan och sen måste jag städa, tvätta och handla. Allt som jag skulle göra igår :)
.
Have a nice day!