zaraangelique

Midsommarafton

Kategori: Allmänt


 
 

Fustra

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit på en FUSTRA- Personaltraining- träning. Jag anser inte att det är något nytt i sig, man har bara satt ett namn på en viss typ av rörelsegrupp och träning. Men konceptet i denna PT form är nytt, och verkligen bra för alla. Speciellt för dig som tränar mycket eller för dig som mest sitter. Med FUSTRA träning vill man balansera kroppen genom funktionella rörelser. Därmed ligger fokusen på hållningen och inre muskler. Andningen och tekniken i utförandet är de största tyngdpunkterna, att kunna kontrollera rörelserna.
.
Jag har länge vetat hur låst jag är i axlarna och nacken, men nu fick jag nog höra så jag vågar inte göra annat än att börja plåga mig med dessa enkla men oj så hemska övningar. Att ge sig sig själv 5 minuter av dagen kan vara avgörande om 50 år, så nu får jag fan i mig ta mig i nackskinnet.

Oxkangar del 2.

Kategori: Allmänt

Rehab helgen var inget annat en välkommen! Vi sprang, paddlade och simmade. Vi åt gott och mindre gott, som Piltti som vi fick som pris i fredagens lopp. Mera såna här helger, tack!

Oxkangar del 1.

Kategori: Allmänt

Efter att vi kommit oss i mål körde vi till skären i Oxkangar. Det blev en riktigt skön avslutning på dagen med bastu och dopp.

En god gärning.

Kategori: Allmänt

Det kändes bra att springa för liv. För barn med cancer sprang vi. Jag skulle ge allt jag äger och har för att hitta ett botemedel mot den sjukdomen. Man blev så varm i hjärtat när så många glada i alla åldrar och former deltog. :o)

Födelsedagspresenten.

Kategori: Allmänt

Det är här vi tillbringat varje kväll senaste veckan, på vattnet. Helt klart bästa födelsedagspresenten jag fått, alltså en paddlingskurs. Kan rekomenderas! Fantistiskt folk och underbart väder! Vad kunde vara en bättre combo? Tack♥

Fredag!

Kategori: Allmänt

Oj vilken vecka!! Hjälp vad trött jag är! Men ännu är det inte färdigt. Som tur var är det frågan om askuliga saker! Nu bär det av till Vörå där det ska springas för att samla in pengar till cancersjuka barn. Sedan köra vidare till sjöss i Oxkangar där jag ska tillbringa natten med fina familjen Grönroos. Jag ska visa vad jag har gjort hela veckan när jag kommer hem. Ha en bra fredag!!