zaraangelique

Hundfeber.

Kategori: Allmänt

 
Det var väl inget nytt i och för sig att jag är hundsjuk, men nu har klarar jag mig inte längre utan en liten vän. Vi har alltid haft minst en större vän där hemma, men Roy och Lotta gick bort ifjol och de har lämnat stora tomrum efter sig. Så nu har jag bestämt mig. När jag kommer hem från Norge vill jag ha en mysig liten(stor) nallebjörn som väntar på mig. Och jaa, jag är emot att ha såna här vänner i en lägenhet i stan, men förhoppningsvis blir det inte allt för långvarigt + att jag nu kommer ha någon som alltid kommer att studsa av glädje om jag frågor om någon vill sällskapa mig ut på länk. Valet av hund är destu svårare, sku ju vilja ha allihop. Vi har alltid haft jämnthundar, men nu är det nog någon av dessa rackare som står högst på önskelistan. Gissar också att lillebror kommer skaffa sig en efter militären. Jag har dock ingen bekant som har haft någon av dessa raser så jag har bara det jag läst om dem att gå på. Men de verkar alla ha ett lynne som passar mig. Och det är väl så att man blir som man umgås :)

Orken.

Kategori: Allmänt

 
 
Vaknade illamående med sjuk hals idag. Nu sitter jag här med stegring och funderar hur jag ska ta mig till med vattengympan om tre timmar. Det har visat sig vara lönlöst att ens försöka hitta en vikarie så det är nog bara att pallra sig iväg. Jag har alldeles för mycket att tänka på för att orka börja någonstans. Dessutom är jag hungrig fast jag just kommer från matbordet. Ack då de ska va så fint väder dessutom.

Det är höst.

Kategori: Allmänt

 
Och jag har inte skrivit på århundranden, men jag kommer förmodligen att börja bli lite mer aktiv senast efter nyår får då kankse jag bor lite längre bort. Det får bli ett nyårslöfte! ;)