zaraangelique

Villaliv.

Kategori: Allmänt

Vi fortsätter på temat liv, så igårkväll bar det ut till villan och kvällen var så underbar och dagen idag likaså. Förkylningen börjar dessutom ge med sig och jag kan dofta på blommorna igen! ;)

Sjukstugan.

Kategori: Allmänt

Igår kväll.

Idag är det sjukstuga dag tre. Jag hoppas att helgen blir någorlunda snorfri bara, för det är tungt att inte göra någonting.

Balkongliv.

Kategori: Allmänt

Extreme Run 2012

Kategori: Allmänt


Det var precis så kul som det ser ut!
Alla bilder är tagna från Onevision.fi.

Hoj.

Kategori: Allmänt

Äntligen kan man lukta på nyklippt gräs och beundra allt som grönskar. Idag hade jag då inte så stor nytta av mina igenstockade luktsinnen. Helgens vinterklåddar kostade mig en förkylning. Men det var det värt! Vi var alltså och sprang Extreme Run i Vanda, Helsingfors. Det är en 16 km lång hinder och terrängbana. Med det bästa sällskapet dessutom så var det det roligaste som hänt på länge. Det har varit väldigt mycket spring nu senaste veckorna. Helsinki City Run (halvmaraton) är avklart och Korsholmsstafetten är genomkörd. Inkommande helg lär det också vara Stafettkarneval på g. Det hörs också, eftersom vi bor grannar med Borgaregatan så har jag idag fått ta del av deras hejjarramsor. Hejja Hejja BGS!