zaraangelique

BLOGSTOP

Kategori: Allmänt

Det blev plötsligt tråkigt att skriva blogg eller rättare sagt har jag inte tid och inget intressant att informera om. Det är bara skola och ännu mera skola nu i exakt 5 veckor till. SEN 1 maj drar vi till KRETA!
Cant wait! =)



Tack o hej!

Wonderful wonderful world

Kategori: Allmänt

Here I go out to sea again
The sunshine fills my hair
And dreams hang in the air
Gulls in the sky and in my brown eyes
You know it feels unfair
There's magic everywhere

Look at me standing
Here on my own again
Up straight in the sunshine
No need to run and hide
It's a wonderful wonderful life
No need to laugh and cry
It's a wonderful wonderful life

Z

Kvinnodagen/Fastlagstisdag

Kategori: Allmänt

Jag är en lycklig "kvinna".
Z

Solbrännan

Kategori: Allmänt


Underbart underbarast, en dag ut till skären i det underbara vädret med strålande sol och en sån jävla motvind, destu hårdare fart hemåt bara!




Och en gårdagskväll med massage, och frukost på Astor som start på denna dag, kan det bli bättre?!
Z

Ingen TV-idrottare

Kategori: Allmänt



Jag är egentligen ingen TV-tittare över huvudtaget, och när det kommer till idrott är det absolut värst. Jag gillar inte alls att se på när folk struttar omkring i kroppstrumpa eller springer livet av sig för att hoppa i sandlådan, allra minst på TV. För jag vill ju själv! Jag blir frustrerad när jag inte kan påverka eller ropa och får ångest över att jag kanske ändå skulle ha fått vara med i VM en vacker dag. Det där OM. Men nu är det som det är. Idag har jag ändå lyckats stå och hoppa framför TV och tryggt den avdragna skönt stinkande tröjan efter 3 timmars länken i ansiktet på mig själv för att försöka ge liiite extra voima och sisua till Finland. Men det räckte inte hela vägen, är dock grymt imponerad av Krista och gårdagens guld får vi ju inte heller glömma. Ändå är rubrikerna "KALLA,KALLA och KALLA" överallt när jag försöker hitta resultat på text-TV. Nog är hon duktig, men hon var ju fan inte ensam. Om någon skulle ge en spark i röven åt Sverige och ta ner dem på jorden en gång för alla. ( Jag är inte rasist eftersom jag själv är svensk i blodet, utan det är bara så att sverige har näsan lite väl högt över grötkanten )

Nu är jag i varje fall mätt och belåten efter en lång stund på isen och ungsforell i magen. Tack o Hej!