zaraangelique

SNART

Kategori: Allmänt






Snart får jag träffa dig älskade, fördärvade unge! Imorgon bär det av till finska marker innan jag får en vecka tillsammans med mami o pluttin i (förhoppningsvis) solen söderöver. Tänker inte ta med mig kryckorna. Det känns helt okej att lämna detta äckliga oväder här i Molde. 

Ha'de! 

 

ÅLESUND

Kategori: Allmänt

































 
45 minuter färja och dryga timmen buss bort ligger denna idylliska jugendby. Jag kan ärligt säga att detta är första gången jag faktiskt tycker att en stad är vacker. Vi bodde två nätter på ett hotell vid stranden, inte helt fel med lite vardagslyx och om inte annat så går man och lägger sig tidigt för att få den kända frukosten fortare. Vi vandrade omkring i solen och catcha lite bruna. Vi tog oss även utmaningen upp till skihytta uppför de ca 500 trappstegen! Den ena skinkan min fick iallafall sig en rejäl muskelbränna. Uppe väntade den godaste chokladkoppen och en helt okej utsikt!

KNÄT DÅ

Kategori: Allmänt









Eftersom så många har undrat kan jag ju berätta att jag varken är dödsjuk eller söndermald. Jag var ut på en springtur i torsdags för att kunna sitta still framför VM på skidor i rutan efteråt. Och det minsann blev bokstavligt. På väg nerför toppen av min tur provade jag hur hårt det går att slå knä mot isen utan att det spricker, och se ni det klarade jag med marginal! Kryckor några dagar till sen skall jag springa om samma runda och spotta på isen där jag föll.

FÖRESTEN

Kategori: Allmänt









..sa jag att jag spräckte 1000 meters höjden förra veckan? Det var en lång väg, men efter många svordomar och hopplösa no-ending-snötoppar kunde vi kasta oss lyckliga över kanten till det 1007 meters höga Haraldsjellet. 2 timmar och 15 minuter upp, 20 minuter ner. Hur roligt är det inte att sätta sig på rumpan och känna sig som 5 år igen, japp megalajbans! 

FÅNGAD LYCKA

Kategori: Allmänt

 
































Att lyckas få lyckobägaren att rinna över och såpa sig i hela kroppen är en sällan upplevd känsla i våra liv. Men det här att fånga dagen är vi rätt bra på här i Norge. Denna dag var som den soligaste juli dagen på klipporna i skären om inte ännu bättre. Det var ju dock inte riktigt bikini väder, men kanske senare i vår. Här vill jag vara varenda dag. Fångad dag, fångad lycka.

URDFJELLET 979 MÖH

Kategori: Allmänt









































Det var då bilder fra i fredags, åter en fantastisk men svettig dag! Klockan stannade på 2 timmar och 20 minuter och dryga 2 kilometer på toppen. Snö till magapållon mest hela vegen så tro mig, babystyle var den absoluta favoriten när man inte hade snöskor. Nerför var dock en upplevelse, det gick förbenat hårt med vår lilla "gummibåt". Jag var livrädd, men vilken kick! Wow! Och ett nytt personligt rekord har jag också, har pissat på 900 meters höjd! Slå de du! 

Idag började skolan påriktigt för mig med en hel dag i norska lagens tecken, likaså imorgon. Intressant men myrorna i brallan har då inte lust att sitta still när det finns så mycket annat roligt att fundera på. 
 
Ha'de! 
 
 

GLAD VÄNDAG!

Kategori: Allmänt


























































































































 
Ha en den bästa vändagen alla mina söta, Saknar er allihopa! <3

REINSFJELLET 994 MÖH

Kategori: Allmänt








































 
Be jeaulous.

Moldemarka 7.2

Kategori: Allmänt









Alla dagar är vackra här i Molde, men den här dagen slog nog ut alla mina sinnen. Det tog mig en stund att komma upptill toppen för jag kunde inte sluta titta på naturen runt omkring mig och det blev bara underbarare destu högre upp jag kom. Himmlen så blå och solen färgade mina skinder. Det var värt varenda svettdroppe att trampa upp den sista biten till toppen i djupsnön med mina icke så turvänliga skidor. Jag var ändå rätt avis på de som seglade ner i pudersnön med alpinskidor, telemark eller snowboard. Wow.

SKITURA

Kategori: Allmänt

 
 










 
Skitura i onsdags med Maria, Paulien, Bert(på rattkälke), Sören och Niklas var en upplevelse i sig. Så roligt när någon äntligen tycker att även skidåkning på detta sätt är kul, inte den vanliga negativa inställningen som jag är van vid hemma. Första gången är väldigt svårt med balans osv, men man blir så glad när man hör att det inte kommer att den sista.
 

CABIN TRIP

Kategori: Allmänt















































Awesome.